Zuurkool met kabeljauw
Op de huid gebakken kabeljauwfilet op zacht gesmoorde, kruidige zuurkool waaromheen druiven zijn gedrapeerd. Een goddelijk gerecht.
Op de huid gebakken kabeljauwfilet op zacht gesmoorde, kruidige zuurkool waaromheen druiven zijn gedrapeerd. Een goddelijk gerecht.
Eenvoudige en smakelijke salade van boter- of reuzebonen, rode ui, olijfolie en makreel.
Uitstekende risotto, helemaal in het seizoen met daslook en zeevruchten. En saffraan!
Op basis van het onvolprezen en enig echte kookboek Smaakvrienden ontstond deze lauwwarme salade van spruitjes met markeel en rijst, En wat peterselie. Niet te versmaden.
Slow cooking. Traditioneel Spaans recept voor de Paasweek. Een stoofpot van kikkererwten, stokvis (bakkeljauw) en snijbiet of spinazie. Makkelijk te maken en erg smakelijk.
Impress your friends heet het programma van Angélique Schmeinck op 24Kitchen. Dit is zo'n gerecht. Mooi, boeiend, smaakvol en makkelijk te maken.
Roomboter met overwegend zuring, om mooie plakjes van te snijden en op een stuk warme vis (bijv. zalm) te serveren. Eenvoudig zelf te maken.
We hadden al de paprikasaus en dan is dit makkelijk en ontzettend lekker. Simpel en smaakvol witte vis, peultjes en de saus. Jummie.
Makkelijke, stevige en lekkere bonensoep. Ook wel bijzonder, want dit recept blijkt vrij uniek (op Internet).
Gepocheerde koningsvis of ambervis of corvina met een saus op basis van vermouth en een snuf paprika. Uitstekend! En eigenlijk ook wel feestelijk.
Van grote olijfkomkommers (caigua's) is ook een uitstekende saus te maken. In ons geval met grote garnalen op couscous.
Een verrukkelijke riscotto met verse suikermäis, garnalen en koriander. Wat moeten we nog meer zeggen?