Paddenstoelencrostini
Hapje vooraf. Snel gemaakt. Van gesmoorde paddenstoelen met knoflook en peterselie op wat geroosterd brood.
Hapje vooraf. Snel gemaakt. Van gesmoorde paddenstoelen met knoflook en peterselie op wat geroosterd brood.
Deze curry met aardappel, spinazie (Nieuw-Zeelandse spinazie of snijbiet) en paddenstoelen is snel gemaakt en bijzonder smakelijk. Met wat basmatirijst en een lik mangochutney is het helemaal af.
Het hoeft niet altijd spannend te zijn. Maar wel smakelijk. Dit is een betrekkelijk eenvoudig recept voor risotto met spinazie en paddenstoelen. En wat pijnboompitten.
Risotto zonder riso maar met boekweit. Erg lekker en een goede rijstvervanger. Met dun gesneden schorseneren.
Het ziet er niet uit, maar smaakt uitstekend. Dit vegetarisch – zelfs veganistisch – gerecht van quinoa, linzen, snijbiet en paddenstoelen.
Kastanjeboleten zijn veelvoorkomend in Nederland. Pluk ze en maak er in een mum van tijd een lekkere pastasaus van.
Groenten frituren in een pittig beslag van kikkererwtenmeel. Bijzonder smakelijk en eens iets heel anders. Wij gebruikten aren van brave hendrik en repen shiitakes.
Eenvoudig taartje gevuld met aardperen en champignons. En peterselie. Koud, de volgende dag, nog lekkerder!
Slow cooking: een nacht marineren, twee uur weken, een uur stoven en tien minuten de saus reduceren. Dat proef je.
Een bijzonder lekker aardpeergerecht. Met champignons en tijm en… dunne plakjes citroen. Heerlijk.
Snel seizoensrecept: verse shiitakes, verse spinazie en heerlijke Le Puy-linzen. Met een pepertje wokken.
Een ontzettend lekker nagerecht van een warm, vloeiend chocoladetaartje met flinterdunne champignons, taggiasche olijven en citroenroom