Tonijnrol met spinazie
Een bijzonder gerecht, dat koud ook heel lekker is.
Groente is onze leidraad. We koken met wat op dat moment in de tuin is te oogsten. Zoals een moestuinier dat betaamt te doen. Links staat +groente. Klik er op en er ontrolt zich een lijst met groentenamen. Kies je groente en zie de recepten.
Een bijzonder gerecht, dat koud ook heel lekker is.
Spinazie in kokosmelk met tomaat en kerrie. Daarnaast kruidige aardappel. Erg lekker en niet moeilijk om te maken.
Een boers, stevig Zuiditaliaans gerecht. Pasta, tuinbonen, wat kaas en knof en klaar.
Zachte risotto, zonder ui of knoflook, met dubbelgedopte tuinbonen en wat spitskool
Met dubbelgedopte tuinbonen. Verder 'gewoon' risotto.
Een ouderwets recept van tuinbonen, spek, eidooiers en slagroom. Maar daarom niet minder.
Een betrekkelijk eenvoudig en snel te maken maal van tuinbonen, blokjes aardappel en kruiden
Volgens mij een Griekse bereidingswijze. Met kruiden.
Een Egyptisch gerecht met bieflap in reepjes.
O.a. met peper, munt en sesamzaadjes.
O.a. met rode ui en citroensap
Dubbelgedopte tuinbonen met peterselie en citroen. En brie. Maar dat laatste blijkt niet noodzakelijk te zijn.