Curry met vlees
Een smakelijke curry van kokosmelk, wortel en stengelsla met stoofvlees
Groente is onze leidraad. We koken met wat op dat moment in de tuin is te oogsten. Zoals een moestuinier dat betaamt te doen. Links staat +groente. Klik er op en er ontrolt zich een lijst met groentenamen. Kies je groente en zie de recepten.
Een smakelijke curry van kokosmelk, wortel en stengelsla met stoofvlees
Stengel in schijfjes met boter en limoensap. Op een bedje sla van eigen blad.
Pasta met spruitjes en gehakt – of spekjes. En wat pijnboompitten. Je zou er niet vanzelf aan denken om zo spuitjes te eten. Maar het is verrukkelijk.
Zoete uitjes. Die ook weken kunnen worden bewaard.
Behoorlijk curieus gevulde kogelcourgettes. Met cranberries en wildgehakt.
gevuld met spinazie, courgette en ricotta. Het duurt eventjes eer het klaar is, maar dan heb je ook wel iets om voor te zetten.
Dit gerecht kan je 's ochtends al maken. Heerlijk als salade bij bijv. de barbecue.
In knoflook gesmoorde spinazie en dat gekookt met rijst. Dan nog wat pijnboompitten en een scheut citroensap. Iets dat de farao’s ook gegeten zouden hebben? Het is wel erg lekker.
Een bijzonder gerecht, dat koud ook heel lekker is.
Spinazie in kokosmelk met tomaat en kerrie. Daarnaast kruidige aardappel. Erg lekker en niet moeilijk om te maken.
Een boers, stevig Zuiditaliaans gerecht. Pasta, tuinbonen, wat kaas en knof en klaar.
Zachte risotto, zonder ui of knoflook, met dubbelgedopte tuinbonen en wat spitskool