Preitaart met variaties
Met prei kan je veel variëren, met kerrie, met wortel, met krenten. En taart is altijd lekker. Dus hier een soort van basis preitaart met variatiemogelijkheden
Met prei kan je veel variëren, met kerrie, met wortel, met krenten. En taart is altijd lekker. Dus hier een soort van basis preitaart met variatiemogelijkheden
Een Turkse zachtzure soep met munt.
Een basissoepje.
Goed binnen te houden, zou Henk zeggen
Heerlijk. Met schil en al.
Gegratineerde aardappelen, gegratineerde aardperen, waarom niet gegratineerde pompoen? Dit is een fatsoenlijke schotel met ook wat tomaat en paprika erbij.
Een punt taart met wat veldsla…. Hmmmm!
Een lekkere chutney, die, eens gemaakt en in gesloten pot, jaren goed blijft.
Je kunt van alles een risotto maken. "Risotto moet kruipen," zei Holger eens toen ik in de pan mocht roeren.
Pastinaak, ui, bonen, peterselie en oude kaas. Dat is "voer" voor het mensbeest. Of beestmens.
Dit recept is een uitdaging. Smaken verschillen, dat is één ding. Of kan het gewoon beter door iets toe te voegen of weg te laten? Probeer het ook eens laat het ons weten.
Een pastinaakrecept waar ik zelf wel over te spreken ben. Maar smaken verschillen.