Gebakken schorseneren
Gebakken schorseneren zijn makkelijk te maken en erg lekker. En met gebakken aardappelen kan je er ook een eenpansmaaltijd van maken.
Groente is onze leidraad. We koken met wat op dat moment in de tuin is te oogsten. Zoals een moestuinier dat betaamt te doen. Links staat +groente. Klik er op en er ontrolt zich een lijst met groentenamen. Kies je groente en zie de recepten.
Gebakken schorseneren zijn makkelijk te maken en erg lekker. En met gebakken aardappelen kan je er ook een eenpansmaaltijd van maken.
Veldsla met pompoen Zie bij veldsla
Met prei kan je veel variëren, met kerrie, met wortel, met krenten. En taart is altijd lekker. Dus hier een soort van basis preitaart met variatiemogelijkheden
Een Turkse zachtzure soep met munt.
Een basissoepje.
Heerlijk. Met schil en al.
Gegratineerde aardappelen, gegratineerde aardperen, waarom niet gegratineerde pompoen? Dit is een fatsoenlijke schotel met ook wat tomaat en paprika erbij.
Een punt taart met wat veldsla…. Hmmmm!
Een lekkere chutney, die, eens gemaakt en in gesloten pot, jaren goed blijft.
Je kunt van alles een risotto maken. "Risotto moet kruipen," zei Holger eens toen ik in de pan mocht roeren.
Pastinaak, ui, bonen, peterselie en oude kaas. Dat is "voer" voor het mensbeest. Of beestmens.
Dit recept is een uitdaging. Smaken verschillen, dat is één ding. Of kan het gewoon beter door iets toe te voegen of weg te laten? Probeer het ook eens laat het ons weten.