Snijbietstelen met kapucijners
Een bijzonder smakelijk eenpansgerecht met stukken snijbietstelen, kapucijners en shiitakes, kruidig gemaakt met verse rozemarijn, laurierblad en knoflook.
Een bijzonder smakelijk eenpansgerecht met stukken snijbietstelen, kapucijners en shiitakes, kruidig gemaakt met verse rozemarijn, laurierblad en knoflook.
Bijzonder en verrassend. Een smakelijk pastagerecht van snijbiet èn de stengels, krenten, olijven, fèta en eroverheen knoflookchips.
Aardse smaken van gewokte zilverstelen (snijbiet), bleekselderij, groene paprika en een scheutje donkere sojasaus. Eigenlijk verdraaid lekker.
Originele risotto met snijbiet en rode peper. Want bovenop nog wat gebakken snijbiet met knoflook en Spaanse peper. Mooi om op te dienen.
Smaakvolle quiche van allerlei uit de moestuin: kleine courgettes met bloem, snijbiet, peultjes, erwtjes. Met beslag van ei en ricotta.
Verrukkelijke gratin van geraspte courgette, snijbiet (of spinazie) en echte Nederlandse pecorino (oude schapenkaas
Wat te doen met al die snijbietstengels? Dit keer in een hartige taart met wat groene paprika, rozijnen en vadouvan-kruiden. Zeer geslaagd.
Blad van snijbiet en de stelen met een pasta. Lekker hartig regenover zoet, door rozijnen en kaneel. Het is een snel te maken recept.
Slow cooking ten voeten uit. Een verrukkelijke ovenschotel van snijbietstelen (zilverstelen) in een tomaten-wortelsaus. Met een laagje kaas.
Snijbietstelen (zilverstelen) zijn aards van smaak en je kunt er heerlijke gerechten mee maken. Zoals dit: met wat kruiden, rijst en verse koriander.
Een mengsel van snijbiet, rozijnen en fèta of geitenkaas verpakt in krokant filodeeg. Iets heel anders en bijzonder.
Blad en stelen van snijbiet, Puy linzen en tomaten zijn de belangrijkste ingredienten van deze boeiende schotel. Trek er maar twee uur voor uit; dit is het ware slow food.