Pijnboompitten-rucola-pesto
Rucola, pijnboompitten, geitenkaas zijn de basisingrediënten voor deze pesto.
Rucola, pijnboompitten, geitenkaas zijn de basisingrediënten voor deze pesto.
en ook met kaneel, kruidnagelen, ui en ciderazijn.
Van een compote kan je ook jam maken.
Een soort sambal.
Zelf augurken inmaken, wie doet dat nog? Er was een literatuurstudie in oude boeken voor nodig. Dit is het resultaat. Knackige augurken!
Caponata di Melanzane is een typisch Siciliaans vegetarisch gerecht, met aubergine, tomaten, uien, selderij olijven en kappertjes. Erg lekker bij witte vis, een stukje vlees of op een bruschetta (stukje geroosterd stokbrood) bij de borrel. Je eet de caponata nooit en te nimmer warm!
Jam van aardbeien (überhaupt jam van vruchten) is niet moelijk te maken. Schone lege potjes, zoetstof (appeldiksap, oersuiker) en een geleermiddel. En snel klaar.