Salade koolrabi, peultjes en altramuces
Een snelle vegetarische salade van koolrabi en peultjes. En lupinebonen als u die heeft. Lekker met wat in bouillon gekookte bulgur. Of rijst.
Een snelle vegetarische salade van koolrabi en peultjes. En lupinebonen als u die heeft. Lekker met wat in bouillon gekookte bulgur. Of rijst.
In olie ingemaakte brokken aubergine met pepers en munt. En knfolook. Dat moet wel lekker zijn. Minstens een week wachten. En na ruim twee jaar is het nog steeds heerlijk.
In olie gegaarde asperges zijn erg lekker. In olie tot 90 graden duurt het een half uur. En helemaal niet vet!
Een makkelijke, snelle chutney van mango, ciderazijn en wat kruiden.
Stridoli in het Italiaans, sculpit in het Engels en blaasilene heet het in het Nederlands. De jonge toppen ervan zijn zeer goed eetbaar. Een oer-Italiaanse risotto met stridolo, wat champignons en Parmezaanse kaas.
Zonder twijfel de allerlekkerste brownies. Een eenvoudig recept met heel goede chocolade.
Hollandaisesaus heeft iets van mayonaise. Daarbij klop je eidooiers met olie (en wat mosterd en/of azijn en/of….) Voor deze saus … Lees meer
Twee verschillende bereidingswijzen voor hartige taart deeg. Geschikt voor elk soort vulling.
Verrekte lekker soepje van tamme kastanjes met wat fond, wijn en port. Te serveren als een cappucino.
Een ontzettend lekker nagerecht van een warm, vloeiend chocoladetaartje met flinterdunne champignons, taggiasche olijven en citroenroom
De bigolaro is een pastapers. Mooi, fraai, leuk en een latent erfstuk, want oerdegelijk. Zelf pasta maken is op deze manier erg leuk.