Procureur met abrikozen in biersaus
Heerlijke stoof van varkensnek (procureur) in bier en met abrikozen en wortel.
Heerlijke stoof van varkensnek (procureur) in bier en met abrikozen en wortel.
Zeer smakelijk gerecht met lever, gefrituurde blokjes aardappel, venkel, paprika of Spaanse peper, ui en behoorlijk wat knoflook. (Kan ook nog met hart en long.)
Bijzonder smakelijk en ook wel typisch Duits gerecht van Eisbein of Haxe – het bovenstuk van de varkenspoot – met zuurkool
Het is wat de titel zegt, een aardappelpuree, daarop palmkool en daarop een mooie plak lever gegaard in wat balsamico en een klein scheutje room.
Eenvoudig, eigenlijk een gedecomponeerde stamppot boerenkool, op zijn Italiaans. Het stampen ontbrak er aan. Snel gemaakt en lekker.
Een stevige, Italiaanse stoofpot met varkensgehakt, sappige tomaten en bonen naar keuze. Gezond en lekker.
Een zeer eenvoudig en smaakvol gerecht van brede lintpasta, palmkool (cavolo nero) en ‘nduja – en een aardappeltje. Heerlijk.
Stevig gegrilde duimdikke stukken courgettes in een saus van ‘nduja en witte wijn. Met een zweem citroensap erover. Goddelijk zomers gerecht.
Verrukkelijk zomers courgettegerecht met pittige ‘nduja en tagliatelle is of spaghetti. Wat verse basilicum en (ingelegde) citroen
Stukken schapenlever door de kruiden halen, deze een half uur laten intrekken en dan braden in een tomaten-ui mengsel. Op zijn Indiaas en zeer smakelijk.
Uiterst smakelijke saus van pompoen, met salie, tijm en varkensgehakt. Zo kom je ook van het teveel aan pompoensoep af.
Blokjes schapenlever op de wijze zoals op Sri Lanka of in Tamil Nadu, in een heerlijke massala saus met vooral veel kruiden.