Italiaanse stoof met varkensgehakt, bonen en tomaat
Een stevige, Italiaanse stoofpot met varkensgehakt, sappige tomaten en bonen naar keuze. Gezond en lekker.
Een stevige, Italiaanse stoofpot met varkensgehakt, sappige tomaten en bonen naar keuze. Gezond en lekker.
Een zeer eenvoudig en smaakvol gerecht van brede lintpasta, palmkool (cavolo nero) en ‘nduja – en een aardappeltje. Heerlijk.
Stevig gegrilde duimdikke stukken courgettes in een saus van ‘nduja en witte wijn. Met een zweem citroensap erover. Goddelijk zomers gerecht.
Verrukkelijk zomers courgettegerecht met pittige ‘nduja en tagliatelle is of spaghetti. Wat verse basilicum en (ingelegde) citroen
Stukken schapenlever door de kruiden halen, deze een half uur laten intrekken en dan braden in een tomaten-ui mengsel. Op zijn Indiaas en zeer smakelijk.
Uiterst smakelijke saus van pompoen, met salie, tijm en varkensgehakt. Zo kom je ook van het teveel aan pompoensoep af.
Blokjes schapenlever op de wijze zoals op Sri Lanka of in Tamil Nadu, in een heerlijke massala saus met vooral veel kruiden.
Lever en courgette zijn een niet voor de hand liggende combinatie. Dit is echter een mooi en niet te ingewikkeld gerecht dat wij met schapenlever maakten.
Zuurkool met wat spekjes en blokken lever van varken of lam (of rund), Het is erg lekker en zonder aardappels, rijst of pasta.
Verrukkelijke Chinese roerbakschotel met savooienkool, rundergehakt, een wortel, wat gember en natuurlijk ui en knof. Half uurtje werk.
Betrekkelijk eenvoudig en zeer smakelijk gerecht van nieren, ui, knoflook en gekookte en gesneden artisjokharten.
Nduja is een zeer zachte chorizo uit Calabrië, het zuiden van Italie. Hiervan een saus met blokjes aardappel en grote, korte pasta en wat smeltende blokjes provelone. Niet te versmaden.