Lams- of schapenvlees met courgette
Stoofpot van lams- of schapenvlees met Noord-Afrikaanse kruiden en courgette. Erg lekker, al zeggen we het zelf.
Stoofpot van lams- of schapenvlees met Noord-Afrikaanse kruiden en courgette. Erg lekker, al zeggen we het zelf.
Lekkere ovenschotel met lams- of schaapsgehakt. Erover een laag pastinaakpuree die op Indiase wijze is gekruid. Heel Brits, toch?
Een goddelijk gerecht van schaapsvlees met aubergines. En amandelen. En gedroogde abrikozen en…
Uiterst smakelijke Spaanse stoofpot met schapenvlees, paprika, sperziebonen en aubergine. Eet meer schaap!
Een stoofpot met lamsvlees, pompoen, pastinaak en zoete aardappel en nog veel meer. Niet erg moeilijk, wel erg lekker. Al met al er wel twee uur voor uit trekken.
Schapen- of lamsvlees, gestoofd, met tuinbonen en wat peultjes op Noord-Afrikaanse wijze. Makkelijk en heel erg lekker!
Een Turks gerecht. Lamsvlees, rijst en witte kool of spitskool zijn de hoofdingredienten. De smaak komt van karwij (komijn) en een kaneelstokje.
Eenvoudige doch voedzame ovenschotel met aardappels, prei en spruitjes. Op een laagje rul schapen- of lamsgehakt. Uitstekende doordeweekse “pot”.
Verrukkelijke schotel met o.a. zuurkool, lamsgehakt, kruiden en aardappelpuree. Winterkost? Feestkost!