Remeker kaas is top
Een door Slow Food georganiseerde excursie naar boerderij De Groote Voort in Lunteren, maakte veel duidelijk over de productie van kaas in het algemeen en de zo geroemde Remeker kaas in het bijzonder. Kaas met het EKO-keurmerk.
Een door Slow Food georganiseerde excursie naar boerderij De Groote Voort in Lunteren, maakte veel duidelijk over de productie van kaas in het algemeen en de zo geroemde Remeker kaas in het bijzonder. Kaas met het EKO-keurmerk.
Echte mannen zijn merkvast. Hebben ze eens een goede spijkerbroek gevonden, dan willen ze deze bij voorkeur de rest van hun leven dragen. Oké, hij moet gewassen worden. Als ie uiteindelijk tot op de draad is versleten, kopen ze steevast weer dezelfde. Maar o wee als de broek niet meer is te krijgen
NRC Handelsblad meldt eergisteren dat de vleeskeuring in Nederland faalt. Door de lobby van de sector is de Voedsel- en Warenautoriteit (VWA) uitgekleed en kent die geen keurmeesters meer. De sector moet zich sinds 2006 zelf controleren.
In TROS Radar werd uitgebreid aandacht besteed aan de Groente & Fruit-wijzer van Milieudefensie. Het komt erop neer dat we denken dat groente en fruit eten gezond is, maar dat er ook heel veel gifstoffen in voorkomen. Niet alleen op de schil, maar door en door.