Aardbeienijs met gemarineerde aardbeien
Verrukkelijk dessert van zelfgemaakt aardbeienijs met erbij wat in balsamico gemarineerde verse aardbeien. Mjam, mjam, mjam.
Verrukkelijk dessert van zelfgemaakt aardbeienijs met erbij wat in balsamico gemarineerde verse aardbeien. Mjam, mjam, mjam.
Een verrukkelijk dessert van in een soort van amandelvla gegratineerde aardbeien. Met wat munt en verveine en stukjes noot erover. Hmmmm.
Aardbeien en rabarber, gemengd, met een laagje bruin gebakken kruimeldeeg erover. En een bol vanille-ijs. Wat wil een mens nog meer?
Mits je alle spullen in huis hebt, is dit een betrekkelijk makkelijk te maken en erg lekkere aardbeientaart. IJskoud de lekkerste.
Aardbeien in een siroop van suiker, rode wijn en cointreau. En een snufje kaneel. Ook heel lekker. En zoe-hoet!
Een lekkere voorjaarstaart met aardbeien uit eigen tuin en banketbakkersroom, of crème anglaise met slagroom, zoals u wilt.
Een goddelijk dessert met een mousse van bitterkoekjes en een koude soep van aarbei en rabarber.
Gemaakt tijdens de Derde Dinsdag van Slow Food Rijnzoet. Lekker, maar neem meer rabarber in verhouding tot de aardbeien.
Niets goddelijker dan dit Theobroma cacao – pure chocola, het voedsel der goden – in combinatie met heerlijke rijpe, zoete aardbeien. Eenvoudig te maken, maar zóóó’lekker.
Deze gratin van aardbeien en rabarber is een verrukkelijk sterrenkokrecept. Zo eenvoudig te maken en o zo mooi in de periode dat de aardbeien rijp zijn en de rabarber nog is te plukken..
Aardbeiensla voor bij de bbq
Eenvoudig en bijzonder lekker: aardbeien in balsamico-azijn. De Fransen schijnen het te doen met rode wijn-azijn.