Snijbietstelen met kapucijners
Een bijzonder smakelijk eenpansgerecht met stukken snijbietstelen, kapucijners en shiitakes, kruidig gemaakt met verse rozemarijn, laurierblad en knoflook.
Een bijzonder smakelijk eenpansgerecht met stukken snijbietstelen, kapucijners en shiitakes, kruidig gemaakt met verse rozemarijn, laurierblad en knoflook.
Betrekkelijk eenvoudig recept om met sla risotto te maken. En wat erwtjes erbij. Voor de moestuinier eind juni – begin juli ideaal: de rest van de sla kan zo weggewerkt worden met de erwten uit de wat te groot geworden peultjes.
Uitstekend vegetarisch pastagerecht met lekker veel verse kapucijners, courgette en kaas.
Verse kapucijners zijn heerlijk. En dit is een eenvoudig recept met een sausje van room en mosterd. Niet te versmaden.
Verse kapucijners zijn niet te versmaden. Nu eens niet met spekjes of iets dergelijks, maar met ansjovis en verse basilicum.
Het doppen van de kapucijners duurt even, maar daarna is het genieten. Gestoofd met sla en – in ons geval – een paar grote garnalen erop.
Verrukkelijk (voor-)gerecht met verse kapucijners op een bedje van rucola, met oude schapenkaas en druppels echte balsamico.
Vers gedopte kapucijners in een met visbouillon en kruiden op smaak gemaakte saus en Hollandse garnalen erover. Heerlijk.
Spelt is een heerlijk glutenvrij graan. Dit is een salade waarmee vrij kan worden gevarieerd: erwten, kapucijners of tuinbonen. En gegarandeerd succes!
Verse of jonge kapucijners in een saus met sinaasappel. Spannend en lekker.
Jonge verse kapucijners met spek is haast een klassieker. Nu op een bedje met sla en gemengd met brie.