Tomaat ontvellen
In acht stappen en vijf foto's laten we u zien hoe makkelijk het is om een tomaat te ontvellen.
In acht stappen en vijf foto's laten we u zien hoe makkelijk het is om een tomaat te ontvellen.
Maart. Dat is de tijd voor daslook. Hier geven we een simpel recept voor een heerlijke pesto.
Slow cooking: een nacht marineren, twee uur weken, een uur stoven en tien minuten de saus reduceren. Dat proef je.
Héééél apart, zo mag je het wel noemen. Een zoete soep van mungbonen. Heel erg Chinees en, eens u de smaak heeft geaccepteerd, best lekker. Als dessert.
Een dressing met pure chocolade over geroosterde pompoen, koolraap, pastinaak, knolselderij, wortel. En dat met wat mozzarella en rucola…. Wow!
Een kunstwerkje, deze tarte tatin met rechtop gezette stukjes prei. Een slecht recept van ELLE Eten (plagiaat?) en een goed Frans recept. Maar, dan heeft u ook een mooi en lekker eindresultaat.
Verrukkelijke, niet machtige en betrekkelijk eenvoudig te maken taart van tamme kastanjes. Met een bolletje mango-ijs is het helemaal niet te versmaden.
Snel en eenvoudig: zuurkool met wat dadels en walnoten. En evt. wat kipfilet of seitan. Ongebruikelijk maar smakelijk. Dankzij het boek Smaakvrienden.
Product van de evolutie: schorseneerstaafjes geschikt over een taartbodem en ingebed in een mengsel met hazelnoten. Erg lekker.
Heerlijke en eenvoudig te maken wortelsoep met een boeiende geschiedenis. Wortels en aardappel zijn de belangrijkste ingrediënten.
Als ware het oliebollen gefrituurd beslag van pastinaak.Verrassend lekker en zo eenvoudig te maken.
Brave Hendrik is nauw verwant aan spinazie. Alle recepten voor spinazie zijn daarom ook te maken met Brave Hendrik. Klik in de kolom rechts bij spinazie voor meer recepten.