Quiche met venkel en appel en spek
Smakelijke en makkelijke quiche met venkel, appel en spek. Met verwijzing naar een vegetarische tarte tatin met venkel, appel, honing, noilly prat en geitenkaas.
Groente is onze leidraad. We koken met wat op dat moment in de tuin is te oogsten. Zoals een moestuinier dat betaamt te doen. Links staat +groente. Klik er op en er ontrolt zich een lijst met groentenamen. Kies je groente en zie de recepten.
Smakelijke en makkelijke quiche met venkel, appel en spek. Met verwijzing naar een vegetarische tarte tatin met venkel, appel, honing, noilly prat en geitenkaas.
Blaasilene heet het in het Nederlands. De jonge toppen ervan zijn zeer goed eetbaar. Een oer-Italiaanse risotto met stridolo (sculpit), wat champignons en Parmezaanse kaas.
De klassieke witlofsla een tikje anders, met appel en "a touch of" laos.
Quiche met aardpeer, winterwortel en chorizo. En peterselie. Verrekte lekker, al zeggen we het zelf.
Risotto zonder rijst, maar met kleine stukjes aardappel. Bijzonder en uiteraard smakelijk. Handig voor degenen met een mandoline.
Lekkere ovenschotel met lams- of schaapsgehakt. Erover een laag pastinaakpuree die op Indiase wijze is gekruid. Heel Brits, toch?
Een ontzettend lekker nagerecht van een warm, vloeiend chocoladetaartje met flinterdunne champignons, taggiasche olijven en citroenroom
Vegetarische pure winterkost. Schotel van prei, pastinaken en wortel, zonder aardappel of wat dan ook. Met mosterd en salie.
Een hartige, doch ook zoetige omgekeerde taart met blokjes koolraap, honing en geitenkaas. Erg lekker
Een rijkgevulde quiche met spruitjes, tamme kastanjes en afgekruid met fijngesneden verse salie. Heel erg lekker dus.