Varkensnieren met champignons
Varkensnieren in blokjes, met kastanjechampignons in een saus van tomaten en crème fraîche met peterselie en dragon. Iets dat men niet meer dagelijks eet en vedraaid smakelijk. Het spoelen van de nieren duurt even.
Groente is onze leidraad. We koken met wat op dat moment in de tuin is te oogsten. Zoals een moestuinier dat betaamt te doen. Links staat +groente. Klik er op en er ontrolt zich een lijst met groentenamen. Kies je groente en zie de recepten.
Varkensnieren in blokjes, met kastanjechampignons in een saus van tomaten en crème fraîche met peterselie en dragon. Iets dat men niet meer dagelijks eet en vedraaid smakelijk. Het spoelen van de nieren duurt even.
Snel recept met borlottibonen (kievitsbonen) en grote garnalen. Heerlijk. Als bijgerecht maar, waarom niet als hoofdgerecht?
Zeer smakelijke risotto met borlottibonen en worstvlees. Vrij eenvoudig te maken.
D titel zegt het al: spitskool met venkelzaad en gamba's. En nog wat ui en misschien wat witvis. Snel en bijzonder smakelijk.
Eenvoudig gerecht van de brede pastalinten van pappardelle met andijvie, hazelnoten en rode ui. Snel en best wel lekker, ook al is het andijvie.
Een goddelijk gerecht van schaapsvlees met aubergines. En amandelen. En gedroogde abrikozen en…
Slow cooking ten voeten uit. Een verrukkelijke ovenschotel van snijbietstelen (zilverstelen) in een tomaten-wortelsaus. Met een laagje kaas.
Eenvoudig stamppot met verse maïskorrels en aardappels. Een pepertje, een uitje, wat oregano en komijn maken het af.
Een andere deegbodem in deze snelle en smakelijke taart van snijbiet en matses. En ei, dat is ook wezenlijk om "de boel bij mekaar te houden".
Hoe simpel en lekker kan een gerecht met snijbiet en tomaten wel niet zijn? Heel Spaans, maar ook gewoon heel internationaal. Vegetarisch en op wat rijst.
Uiterst smakelijke Spaanse stoofpot met schapenvlees, paprika, sperziebonen en aubergine. Eet meer schaap!
Heerlijke klassiek Italiaanse taart van aardappel, sperziebonen en marjolein (oregano). Natuurlijk met Parmezaanse kaas.