Roergebakken spitskool met kokos
Een o zo smakelijk en betrekkelijk snel en eenvoudig te maken Aziatische spitskoolbereiding. Met witte vis of grote garnalen.
Groente is onze leidraad. We koken met wat op dat moment in de tuin is te oogsten. Zoals een moestuinier dat betaamt te doen. Links staat +groente. Klik er op en er ontrolt zich een lijst met groentenamen. Kies je groente en zie de recepten.
Een o zo smakelijk en betrekkelijk snel en eenvoudig te maken Aziatische spitskoolbereiding. Met witte vis of grote garnalen.
Zeekraal is lekker. Spitskool is lekker, de combinatie is nog lekkerder en dan nog met wat champignons en paprika. Serveer het met wat vis (kabeljauw, gerookte makreel) en rijst.
Eenvoudige salade met een appel en een ei.
Schep het op de borden en drapeer de Hollandse garnalen er midden op. Een fraai gezicht en een goddelijke maaltijd.
Een stoofpot die wat van chili con carne weg heeft. Overigens zit er weinig uit eigen moestuin in. Ja, een ui. En paprika. Zelfs de basilicum moet gedroogd zijn.
Een lekkere salade, waarvan het recept van het etiket van een potje komt. Met verschillende soorten bonen.
Zeer smakelijke Italiaanse bonensoep met kievitsbonen – misschien beter bekend als fagioli borlotti of borlottibonen.
Een salade waarvan ongetwijfeld veel varianten bestaan. Dit is er een van. Met tomaten, olijven, peterselie en evt. tonijn.
Aardperen, peterselie, boter en wat maizena. Zo maak je snel een lekker gerechtje. En met tammekastanjes, kastanjechampignons erbij nog lekkerder.
Een salade van groenlof.
Van groenlof (ook wel: suikerij) met spekjes, ui en kaas maken een groenlofstamppot, een winterstamppotje met een heerlijk bittertje – een vergeten smaak.
Een stevige puree van aardpeer en aardappel met wat knoflook. Goed bij wild of lever.