Pastaschotel met pastinaak
Dit recept is een uitdaging. Smaken verschillen, dat is één ding. Of kan het gewoon beter door iets toe te voegen of weg te laten? Probeer het ook eens laat het ons weten.
Dit recept is een uitdaging. Smaken verschillen, dat is één ding. Of kan het gewoon beter door iets toe te voegen of weg te laten? Probeer het ook eens laat het ons weten.
Een pastinaakrecept waar ik zelf wel over te spreken ben. Maar smaken verschillen.
Een zeer smakelijke hutspot, zonder peen, wel met pastinaak, aardappels en linzen. (En spekjes). Een theelepel koriander maakt het af.
De originele hutspot van voor de tijd van de aardappelen: pastinaak, wortel, witte bonen, ui. Spek en klapstuk. En als het kan nog varkenspootjes.
Eenvoudige soep van pastinaak met garam masala en evt wat sherry. Na vijf jaar eindelijk eens gemaakt.
Lekkere herfstsoep.
De zoetige appel in de soep met curry-smaak is een heerlijk contrast.
De oogst van de pompoenen valt samen met de laatste courgettes. Een ideaal moment voor dit gerecht. Toch?
Blokjes knollen,bollen, wortels geroosterd in de oven is niet te versmaden. Vooral goed om resten te verwerken. Maar o zo lekker.
Een goed recept, want er blijken meerdere eigenaren te zijn. Lekkere soep met pastinaak, wortel en linzen. Krijgt een Aziatische touch door curry, gember, koriander en kokosmelk.
Op zoek naar pastinaaktoepassingen. Je moet iets in de winter: wintergroenten eten.
Rösti, maar nu niet louter aardappel maar ook wat pastinaak erdoor. Dat geeft een mooi smaakeffect. Heerlijk gerecht.