Saus van olijfkomkommer en garnalen
Van grote olijfkomkommers (caigua's) is ook een uitstekende saus te maken. In ons geval met grote garnalen op couscous.
Van grote olijfkomkommers (caigua's) is ook een uitstekende saus te maken. In ons geval met grote garnalen op couscous.
Een klassieker uit eigen tuin: spinazie met pestosaus. Op pasta. 't blijft 'skoftig lekker'.
Smakelijke en eenvoudig te maken salade op basis van aardappels. Met kappertjes, ingelegde citroen, olijven en artisjokharten.
Een smakelijke cake die natuurlijk extra gezond is vanwege de bieten die er in zijn verwerkt. Geen roomboter, maar wel heel pure chocolade.
We beschrijven twee manieren om sap te koken. Dit kan in principe voor allerlei vruchtensoorten.
Smaakvolle quiche van allerlei uit de moestuin: kleine courgettes met bloem, snijbiet, peultjes, erwtjes. Met beslag van ei en ricotta.
Het is nu bijna een jaar geleden dat enkele culinaire schrijvers en bloggers in een grote keuken in Vleuten bijeen kwamen om de ideale aspergebereiding te onderzoeken.
Heerlijke dressing met sinaasappel, witte wijnazijn en Parmezaanse kaas. Over de bonensalade, bijvoorbeeld.
Vinaigrette van met name grapefruit en witte wijnazijn en sesamolie. Lekker over sla.
In acht stappen en vijf foto's laten we u zien hoe makkelijk het is om een tomaat te ontvellen.
Taart bakken? Dit is een basisrecept voor zoet taartdeeg (korstdeeg) en met een kleine verandering ook zanddeeg. Simpel te maken en je kan het invriezen.
Maart. Dat is de tijd voor daslook. Hier geven we een simpel recept voor een heerlijke pesto.