Middeleeuwse groene saus
Een saus van peterselie en snijbiet. Voor bij koud vlees, bijvoorbeeld.
Een saus van peterselie en snijbiet. Voor bij koud vlees, bijvoorbeeld.
Een soort sambal.
Zeer smakelijke Italiaanse soep met borlottobonen – oftewel: kievitsbonen.
Aardperen, peterselie, boter en wat maizena. Zo maak je snel een lekker gerechtje. En met tammekastanjes, kastanjechampignons erbij nog lekkerder.
Een stevige puree van aardpeer en aardappel met wat knoflook. Goed bij wild of lever.
Een heerlijke soep, die uit de keuken van Gordon Ramsey zou komen.
Heerlijke frisse salade van in dunne plakjes gesneden jonge worteltjes, met verse koriander en knoflook. Perfect voor hete zomeravonden.
Een goed recept, want er blijken meerdere eigenaren te zijn. Lekkere soep met pastinaak, wortel en linzen. Krijgt een Aziatische touch door curry, gember, koriander en kokosmelk.
Een lekkere Italiaanse pastasaus. Exact wat de naam zegt en goed voor spaghetti.
Een zachte saus van paprika en saffraan, heerlijk bij zeeduivel of andere stevige vis.
Koolraap met ui, ketjap, kokosmelk en een fikse lik sambal maken een heerlijk on-Nederlands gerecht. Smullen! (En geen calorieën tellen.)
Koolraap met knoflook en een amandel-sesamsaus met wat peterselie. Erg smakelijk, al zeggen we het zelf.