Harderfilet op een brandade met gerookte sprot
Impress your friends heet het programma van Angélique Schmeinck op 24Kitchen. Dit is zo'n gerecht. Mooi, boeiend, smaakvol en makkelijk te maken.
Héééél veel groenten. Recepten vind je per groentesoort, want voor de ware moestuinier is de groente die zij of hij oogst leidend voor hetgeen er wordt bereid. Toch? Maar we zijn geen vegetariërs.
Impress your friends heet het programma van Angélique Schmeinck op 24Kitchen. Dit is zo'n gerecht. Mooi, boeiend, smaakvol en makkelijk te maken.
Een saus, een gebonden romige soep van groentebouillon, eigeel en room dat als basis in veel gerechten kan worden gebruikt.
Makkelijk en bijzonder lekker gerechtje. Als dessert. De Spanjaarden eten deze vaak als ontbijt, bij de koffie of bij een kop warme chocomelk.
Perssinaasappels, suiker, gelatine, slagroom, eieren en een citroen. Meer heeft u niet nodig.
Het puddinkje is vrij zoet en daar hoort wat tegenover te staan. Bijvoorbeeld rode bessensaus of espressosiroop.
Warme meloenparten, zelfgemaakte gember siroop en fijngehakte munt.
Een standaard recept, waarvoor de Volkskrant eigenlijk niet de credits behoeft.
Klassiek dessert-recept, waarbij de verhouding eigeel-melk de uiteindelijke dikte van de crème bepaalt.
Een oud-Hollands dessert dat smaakt naar wentelteefjes, volgens Bram.
Lekkere en voedzame salade van verschillende soorten bonen naar keus. En meer, natuurlijk.
Curieuze combinatie van pasta, boerenkool, ingelegde citroen en râs el hânout. En het smaakt uitstekend!
Eigenlijk heel klassiek: erwtensoep koken met varkenspoten en die later plukken en het vlees terug in de soep. Heel lekker bovendien.