Tortilla
Tortilla is een Spaans gerecht. Simpel en lekker: aardappel en ei en dan naar eigen inzicht verrijken.
Héééél veel groenten. Recepten vind je per groentesoort, want voor de ware moestuinier is de groente die zij of hij oogst leidend voor hetgeen er wordt bereid. Toch? Maar we zijn geen vegetariërs.
Tortilla is een Spaans gerecht. Simpel en lekker: aardappel en ei en dan naar eigen inzicht verrijken.
Een heerlijk gerecht. Zeeduivel is makkelijk en lekker. De paprikasaus is fenomenaal erbij.
Heel lekker en basic: gebakken/gewokte spinazie met knoflook
Gebakken champignons met rode peper en knoflook. Makkie en bijzonder lekker.
Experiment dat kennelijk wel in de smaak is gevallen, meen ik. De taart wordt in eerste instantie bol, maar zakt bij afkoelen in. Dat is niet verwonderlijk, want het heeft veel van een soufflé.
Chocolademousse is een klassieker en een goede mousse geen grote kunst om te maken. Twee recepten.
Bijzonder gerechtje met eekhoorntjesbrood. Herfst-winter.
Gekonfijte eendenbout is niet duur, chique, lekker en ontzettend makkelijk te maken. Het enige dat je nodig hebt is tijd en een grote braadpan.
Een makkelijke en smakelijke risotto met de echte wintergroente schorseneer. Verrijkt met bijvoorbeeld shiitakes is het niet te versmaden.
Pizzadeeg is in essentie bloem, droge gist en wat water. De kunst is om het lang genoeg te laten rijzen. Plan uw pizza dus minstens een dag, misschien wel een week vooruit.
Een makkelijk te maken, vegetarische paté.