Pasta met pittige boerenkool
Boerenkool op een andere manier. Fusion cooking: boerenkool, kerriepoeder, sojasaus en pasta. En feta.
Héééél veel groenten. Recepten vind je per groentesoort, want voor de ware moestuinier is de groente die zij of hij oogst leidend voor hetgeen er wordt bereid. Toch? Maar we zijn geen vegetariërs.
Boerenkool op een andere manier. Fusion cooking: boerenkool, kerriepoeder, sojasaus en pasta. En feta.
Borlottibonen-speltsoep is een supersoepie van kievitsbonen, zo heten ze in het Nederlands, spelt. Even van te voren plannen in verband met het weken van de bonen en de spelt. Maar dan is het snel gemaakt.
Een cake van quinoa, appel en walnoten. Heel apart.
Met recht een verfijnde appeltaart.
Volgens mij is dit een vergeten visgerecht. Een oubollig imago, waarschijnlijk. Maar het was gewoon zmikkelen & zmullen.
Een goddelijk gerecht van gedroogd eekhoorntjesbrood, tonijn, pancetta en zoete tomaten.
Lees meer over de paddestoelen in het bos en het zelf kweken van oesterzwammen en shiitakes.
Tagliatelle met een lobbige tomatensaus met gemende paddenstoelen, sjalotje, peterselie en basilicum. Snel, simpel en verdraaid lekker.
Net als 'kruidige pompoen uit de oven' maar dan iets anders: een butternut squash en wat andere kruiderij.
Een paté of terrine die warm, als voorgerecht, wordt gegeten
Verrukkelijke, ietwat zoet-hartige warme salade. Weinig woorden aan toe te voegen, anders dan de titel al aangeeft.