Spitskool met venkelzaad en gamba’s
D titel zegt het al: spitskool met venkelzaad en gamba's. En nog wat ui en misschien wat witvis. Snel en bijzonder smakelijk.
D titel zegt het al: spitskool met venkelzaad en gamba's. En nog wat ui en misschien wat witvis. Snel en bijzonder smakelijk.
Mosselen, venkelzaad, noilly prat (of andere droge vermouth) en bleekselderij zijn de bepalende ingrediënten voor deze "lekkerste mosselen ooit," aldus mrs. M.
Vers gedopte kapucijners in een met visbouillon en kruiden op smaak gemaakte saus en Hollandse garnalen erover. Heerlijk.
Snel en lekker recept met zeevruchten (fruits de mer), een paar tomaten, knoflook en peterselie. Harstikke Italiaans. En bij voorkeur met inktzwarte pasta (spaghetti al nero die seppia).
Gevulde courgettebloemen met een mengsel van coquilles, langoustine en tong en daaroverheen een dressing met kruiden.
Een rijke Chinese schotel met groenten en garnalen.
Goed binnen te houden, zou Henk zeggen
Schep het op de borden en drapeer de Hollandse garnalen er midden op. Een fraai gezicht en een goddelijke maaltijd.