Lamsnieren in mosterdsaus
Nieren, lamsnieren, goed bereid zijn niet te versmaden. Dit eenvoudige recept is snel te maken en erg lekker.
Nieren, lamsnieren, goed bereid zijn niet te versmaden. Dit eenvoudige recept is snel te maken en erg lekker.
Aroniabessen zijn de aller-allergezondste bessen die er zijn. Maar zo niet te eten. Wel voor jam, gedroogd om thee van te maken en in dit gerecht. Het lijkt bizar en zo ziet het er ook uit. Zwarte bonen en bijna even grote zwarte bessen. Maar het smaakt!
Een ovenschotel met erin wat de titel zegt: spinazie (of snijbiet), courgette en gehakt. Uiterst smakelijk, geen pasta of wat dan ook, dus goed voor hen die ‘low carb’ wensen.
Gebakken plakken schapenlever met een kruidige tomaten-uiensaus en een lepel zure room.
Golabki is een traditioneel Pools gerecht. Koolbladeren worden gevuld met een mengsel van gehakt en gort. Juist gekruid, met voldoende knoflook, is dit een zeer smakelijk gerecht.
Verrassend lekker recept en dat zonder ui en zonder knoflook. Maar wel met pastinaak, snijbiet, worstvlees en lekker wat Parmezaanse kaas.
Een robuust recept voor lams- of schapenlever. Met spekjes en rozemarijn of tijm. Smaakt uitstekend en lekker bij een pastinaakstamppot.
Uitmuntende gelaagde schotel met onder en boven gehakt en in het midden een laag spinazie of snijbiet met mozzarella. Heerlijk.
Simpel en uitermate smakelijk gerecht van pasta met de wat bittere radicchio (roodlof) en worstvlees. Jummie.
Zeer eenvoudig te maken maar o zo smakelijk wokgerecht van dunne reepjes varkensvlees met wat prei. Mjam, mjam.
Uitmuntend gehaktbrood van varkensgehakt en dat mediterraan gekruid. Gevuld met kappertjes en wat kaas. Overdekt met rauwe ham en kaas.
Snel te maken gerecht van spitskool, gehakt en rijst. Plus wat kruiden. Was al het snelle eten maar zo lekker.