Gevulde courgettebloem met tomaat
…. in tempurabeslag en gebakken.
Groente is onze leidraad. We koken met wat op dat moment in de tuin is te oogsten. Zoals een moestuinier dat betaamt te doen. Links staat +groente. Klik er op en er ontrolt zich een lijst met groentenamen. Kies je groente en zie de recepten.
…. in tempurabeslag en gebakken.
De moeite waard, hoewel het nog wat experimenteren is met de gorgonzolasaus.
Betrekkelijk eenvoudig te maken quiche met heerlijke knolvenkel in reepjes in smakelijk contrast met rozijnen en pijnboompitten.
Stamppot met zoetzure appels en spekjes en rookworts. Want dat hoort bij stamppot.
Dit traditionele receptje moet worden vermeld. Roomboter en evt. wat limoensap. Dat is alles.
Een onverantwoord, maar lekker en snel recept.
Een compromis met Jolien. Witte bonensalade met ui, maar dan kidneybonen met peultjes. Snapt u het?
Een rijke Chinese schotel met groenten en garnalen.
Lekker. Persoonlijk vind ik dit de witlof ernstig geweld aandoen.
Witlof, appel, hazelnoten en gedroogde abrikozen. En….
Gewoon, gewokt.
Reepjes witlof met een ansjovisdressing