In rode wijn gestoofde aardperen
De naam van het recept zegt het. Met wat groenten.
Groente is onze leidraad. We koken met wat op dat moment in de tuin is te oogsten. Zoals een moestuinier dat betaamt te doen. Links staat +groente. Klik er op en er ontrolt zich een lijst met groentenamen. Kies je groente en zie de recepten.
De naam van het recept zegt het. Met wat groenten.
In plaats van wortelstokken nemen we de knollen van de aardpeer. Ook een zonnebloem-achtige. Frituren in een beslagje.
Deze aardpeergratin lijkt wel als drie druppels water op een aardappelgratin. Maar uiteindelijk iets zoeter, dankzij de aardperen.
Een zoetzuur groentestoof van koolrabi met tomaten, atjar tjampoer, kerrie, sinaasappelsap, verse basilicum en nog wat meer.
Frisse, stevige, smakelijke salade van koolrabi met een dressing van kerrie, gembersiroop en gefruite uitjes en dan natuurlijk geroosterde hazelnoten erdoor.
Een lekkere taart van courgette, tomaat en kruiden. En zes eieren. Eenvoudige voorbereiding, half uurtje bakken. Bijgerecht voor vier, lunch voor twee.
Een wel zeer eenvoudig te maken en smakelijke salade. Als zomers bijgerecht niet te versmaden.
Koude aardperensalade met peterselie, ui of bieslook en garnalen. Onzettend lekker.
Officieel een bijgerecht van gebakken aardperen en verse paddestoelen, wat knoflook en peterselie. Maar ook goed als hoofdmaaltijd.
Een saus van peterselie en snijbiet. Voor bij koud vlees, bijvoorbeeld.
Een heerlijke vegetarische lasagne. Is niet snel klaar.