Gesmoorde spitskool
Een basic uitvoering. Met wat karwij en komijn.
Een basic uitvoering. Met wat karwij en komijn.
Een o zo smakelijk en betrekkelijk snel en eenvoudig te maken Aziatische spitskoolbereiding. Met witte vis of grote garnalen.
Met champignons en paprika. Serveren met bijv. kabeljauw en rijst.
Eenvoudige salade met een appel en een ei.
Schep het op de borden en drapeer de Hollandse garnalen er midden op. Een fraai gezicht en een goddelijke maaltijd.
Een stoofpot die wat van chili con carne weg heeft. Overigens zit er weinig uit eigen moestuin in. Ja, een ui. En paprika. Zelfs de basilicum moet gedroogd zijn.
Een lekkere salade, waarvan het recept van het etiket van een potje komt. Met verschillende soorten bonen.
Zeer smakelijke Italiaanse soep met borlottobonen – oftewel: kievitsbonen.
Een salade waarvan ongetwijfeld veel varianten bestaan. Dit is er een van. Met tomaten, olijven, peterselie en evt. tonijn.
Aardperen, peterselie, boter en wat maizena. Zo maak je snel een lekker gerechtje. En met tammekastanjes, kastanjechampignons erbij nog lekkerder.
Een salade van groenlof.
Groenlof (ook wel: suikerij) met spekjes, ui en kaas maken een winterstamppotje met een heerlijk bittertje – een vergeten smaak. Mag ook al in september, hoor.