Tapenade al cioccolato
Klassieke tapenade met zwarte olijven, kappertjes en ansjovis met wat stevige chocolade. Verrassend lekker en doet het gegarandeerd goed op feestjes.
Klassieke tapenade met zwarte olijven, kappertjes en ansjovis met wat stevige chocolade. Verrassend lekker en doet het gegarandeerd goed op feestjes.
Het is wel wat werk, maar het is ook een goddelijke taart. Uit het Zwarte Woud.
Bizarre doch ook zeer smaakvolle cake met spelt, rozemarijn, chocola en olijfolie. Verras je gasten op nieuwe smaken!
Een smakelijke cake die natuurlijk extra gezond is vanwege de bieten die er in zijn verwerkt. Geen roomboter, maar wel heel pure chocolade.
Uitzonderlijk smakelijk gerecht van kalfsschenkels, gestoofd in wijn, rum met vanille, rozijnen. En vooral: met mooie chocolade.Verrassend en niet eens heel moeilijk te maken.
Mayonaise – met of van? – pure chocolade. Gaat uitstekend bij zachte witte vis of vleesgerechten.
Een dressing met pure chocolade over geroosterde pompoen, koolraap, pastinaak, knolselderij, wortel. En dat met wat mozzarella en rucola…. Wow!
Iets aparts: Mexicaanse, dikke chocoladedrank, op basis van maïsmeel. Stevig en lekker na een fikse schaatstocht of wandeling door hagel, sneeuw en ijzel.
Een chocoladetaart met citrus. Of een citrustaart met chocolade. Feit is dat chocolade en citrus goed samen gaan. Dus dit is een heel lekkere, frisse taart.
Reepjesvla is de naam die de familie Metz heeft gegeven aan chocolademousse met eiwit en zonder room.
Een ontzettend lekker nagerecht van een warm, vloeiend chocoladetaartje met flinterdunne champignons, taggiasche olijven en citroenroom