Schwarzwälder Kirschtorte
Het is wel wat werk, maar het is ook een goddelijke taart. Uit het Zwarte Woud.
Het is wel wat werk, maar het is ook een goddelijke taart. Uit het Zwarte Woud.
Bizarre doch ook zeer smaakvolle cake met spelt, rozemarijn, chocola en olijfolie. Verras je gasten op nieuwe smaken!
Een smakelijke cake die natuurlijk extra gezond is vanwege de bieten die er in zijn verwerkt. Geen roomboter, maar wel heel pure chocolade.
Uitzonderlijk smakelijk gerecht van kalfsschenkels, gestoofd in wijn, rum met vanille, rozijnen. En vooral: met mooie chocolade.Verrassend en niet eens heel moeilijk te maken.
Mayonaise – met of van? – pure chocolade. Gaat uitstekend bij zachte witte vis of vleesgerechten.
Een dressing met pure chocolade over geroosterde pompoen, koolraap, pastinaak, knolselderij, wortel. En dat met wat mozzarella en rucola…. Wow!
Iets aparts: Mexicaanse, dikke chocoladedrank, op basis van maïsmeel. Stevig en lekker na een fikse schaatstocht of wandeling door hagel, sneeuw en ijzel.
Chocolade en citrus gaat goed samen. Dit is een lekkere frisse taart met beide.
Reepjesvla is de naam die de familie Metz heeft gegeven aan chocolademousse met eiwit en zonder room.
Een ontzettend lekker nagerecht van een warm, vloeiend chocoladetaartje met flinterdunne champignons, taggiasche olijven en citroenroom
Van ruwe cacaomassa zelf chocolade maken. Stap voor stap het proces van concheren tot een tablet.