Geroosterde wortelgroenten met chocoladedressing
Een dressing met pure chocolade over geroosterde pompoen, koolraap, pastinaak, knolselderij, wortel. En dat met wat mozzarella en rucola…. Wow!
Een dressing met pure chocolade over geroosterde pompoen, koolraap, pastinaak, knolselderij, wortel. En dat met wat mozzarella en rucola…. Wow!
Iets aparts: Mexicaanse, dikke chocoladedrank, op basis van maïsmeel. Stevig en lekker na een fikse schaatstocht of wandeling door hagel, sneeuw en ijzel.
Product van de evolutie: schorseneerstaafjes geschikt over een taartbodem en ingebed in een mengsel met hazelnoten. Erg lekker.
Heerlijke en eenvoudig te maken wortelsoep met een boeiende geschiedenis. Wortels en aardappel zijn de belangrijkste ingrediënten.
Een chocoladetaart met citrus. Of een citrustaart met chocolade. Feit is dat chocolade en citrus goed samen gaan. Dus dit is een heel lekkere, frisse taart.
Een Duitse soep met veel witte wijn, eigelen en bouillon. En een pietsje kaneel die het spannend maakt.
Er is meer dan één recept voor deze soep van komkommer met dille. Hier geven we er vier.
Verrukkelijke gratin van geraspte courgette, snijbiet (of spinazie) en echte Nederlandse pecorino (oude schapenkaas
Reepjesvla is de naam die de familie Metz heeft gegeven aan chocolademousse met eiwit en zonder room.
Eenvoudige en heerlijk frisse salade van koolrabi, komkommer en aardappel. En nog wat…
Een snelle vegetarische salade van koolrabi en peultjes. En lupinebonen als u die heeft. Lekker met wat in bouillon gekookte bulgur. Of rijst.
In olie ingemaakte brokken aubergine met pepers en munt. En knfolook. Dat moet wel lekker zijn. Minstens een week wachten. En na ruim twee jaar is het nog steeds heerlijk.