Pasta met linzen en bleekselderij
Een pastasaus van voornamelijk bleekselderij maar ook met wat linzen en tomaat. Maakt een uitstekend vegetarisch gerecht.
Héééél veel groenten. Recepten vind je per groentesoort, want voor de ware moestuinier is de groente die zij of hij oogst leidend voor hetgeen er wordt bereid. Toch? Maar we zijn geen vegetariërs.
Een pastasaus van voornamelijk bleekselderij maar ook met wat linzen en tomaat. Maakt een uitstekend vegetarisch gerecht.
Lever en courgette zijn een niet voor de hand liggende combinatie. Dit is echter een mooi en niet te ingewikkeld gerecht dat wij met schapenlever maakten.
Zwavelzwam smaakt naar kip en wordt daarom boskip genoemd. Dit is een zeer smakelijke risotto.
Spaghetti met aubergine in dikke tomatensaus met gebakken ricotta en natuurlijk een dot basilicumblad.
Verrekte lekkere vegetarische ballen of schijven in een tomatensaus met spinazie of snijbiet
Noem het een Aziatisch voorgerechtje van geplette komkommersalade met in sesamolie gebakken garnalen erover.
Klassiek gerecht uit Hamburg, maar misschien ook andere streken en landen. Laagjes ui, aardappel en schelvis onder een dikke mosterddeken uit de braadpan.
Een betrekkelijk eenvoudig te bereiden stoof van aubergine en kikkererwten met een lange doorlooptijd. Maar dan heb je ook wat.
Een bijzonder makkelijk en o zo smakelijk vegetarisch roerbakgerecht. Helemaal ideaal voor degene met peultjes en een stammetje oesterzwammen in de tuin.
Smakelijk en snel te maken gerecht met heerlijke oesterzwammen, wat spek, peper en tijm. Kaas erdoor, klaar. Genieten!
Eenvoudig te maken en zeer smakelijke maaltijd van precies wat het zegt. En een uitje en een teentje knoflook en wat Parmezaanse kaas erover.
Snel te maken verrukkelijke pasta met cime di rapa (broccoletti/grote raapstelen) en pittige worst.