Gebakken makreel op zijn Schots
Makreel uit de oven, gevuld met een mengsel van ei, kaas, citroen, mosterd en peterselie. Verrassend!
Héééél veel groenten. Recepten vind je per groentesoort, want voor de ware moestuinier is de groente die zij of hij oogst leidend voor hetgeen er wordt bereid. Toch? Maar we zijn geen vegetariërs.
Makreel uit de oven, gevuld met een mengsel van ei, kaas, citroen, mosterd en peterselie. Verrassend!
Risotto zonder rijst, maar met kleine stukjes aardappel. Bijzonder en uiteraard smakelijk. Handig voor degenen met een mandoline.
Gekruid stuk buikspek van het varken, langzaam gegaard in de oven. Verdraaid lekker en goed bij winterse kost.
Lekkere ovenschotel met lams- of schaapsgehakt. Erover een laag pastinaakpuree die op Indiase wijze is gekruid. Heel Brits, toch?
Een ontzettend lekker nagerecht van een warm, vloeiend chocoladetaartje met flinterdunne champignons, taggiasche olijven en citroenroom
De bigolaro is een pastapers. Mooi, fraai, leuk en een latent erfstuk, want oerdegelijk. Zelf pasta maken is op deze manier erg leuk.
Pastadeeg is niet moeilijk om te maken. Als u zich maar een weg weet te banen tussen alle begrippen.
Vegetarische pure winterkost. Schotel van prei, pastinaken en wortel, zonder aardappel of wat dan ook. Met mosterd en salie.
Van ruwe cacaomassa zelf chocolade maken. Stap voor stap het proces van concheren tot een tablet.
Een hartige, doch ook zoetige omgekeerde taart met blokjes koolraap, honing en geitenkaas. Erg lekker
Een rijkgevulde quiche met spruitjes, tamme kastanjes en afgekruid met fijngesneden verse salie. Heel erg lekker dus.