Citroentaart
Een frisse simpele taart – of cake – met citroen en wat amandelsnippers. Erg makkelijk om te maken.
Een frisse simpele taart – of cake – met citroen en wat amandelsnippers. Erg makkelijk om te maken.
Experiment dat kennelijk wel in de smaak is gevallen, meen ik. De taart wordt in eerste instantie bol, maar zakt bij afkoelen in. Dat is niet verwonderlijk, want het heeft veel van een soufflé.
Chocolademousse is een klassieker en een goede mousse geen grote kunst om te maken. Twee recepten.
Een basic taart, die doet denken de taart die Oma Duck in haar vensterbank zet.
Een cake van quinoa, appel en walnoten. Heel apart.
Met recht een verfijnde appeltaart.
Death by chocolate. De lekkerste chocoladetaart die er is. Een beetje klef nog van binnen…… hmmmmm. Met hele pure chocolade. Begin maar met de 82% van Kuná. Te verkrijgen bij ClearChox.
Een dessert. Een mousse. Ruim vantevoren maken.
Stukje rabarber in deeg met daarover stijfgeklopt eiwit maken een verdraaid lekkere rabarbertaart.
Niets goddelijker dan dit Theobroma cacao – pure chocola, het voedsel der goden – in combinatie met heerlijke rijpe, zoete aardbeien. Eenvoudig te maken, maar zóóó’lekker.