Romige rabarbercrème
Een dessert. Een mousse. Ruim vantevoren maken.
Een dessert. Een mousse. Ruim vantevoren maken.
Stukje rabarber in deeg met daarover stijfgeklopt eiwit maken een verdraaid lekkere rabarbertaart.
Niets goddelijker dan dit Theobroma cacao – pure chocola, het voedsel der goden – in combinatie met heerlijke rijpe, zoete aardbeien. Eenvoudig te maken, maar zóóó’lekker.
Deze gratin van aardbeien en rabarber is een verrukkelijk sterrenkokrecept. Zo eenvoudig te maken en o zo mooi in de periode dat de aardbeien rijp zijn en de rabarber nog is te plukken..
Eenvoudig en bijzonder lekker: aardbeien in balsamico-azijn. De Fransen schijnen het te doen met rode wijn-azijn.
Hoe simpel kan het zijn: meng een bekertje ricotta met sinaasappelsap en wat suiker of diksap. En dan mooie, dieprode, o zo zoete aardbeien erbij of er door.
Aardbeiensmaak met een bijzonder accent. Het grote voordeel is dat de lavendel bloeit als er aardbeien zijn.
Italiaans eten bij Holger en Anne op hun veranda. Dan moet er tiramisù bij. En het is niet terecht dat dit de macaroni met ham en kaas onder de nagerechten wordt genoemd.