Panna cotta met kastanjepuree
Panna cotta met kastanjepuree, krokante hazelnoot erover met een druppeltje grappa. Een prachtig en onweerstaanbaar dessert!
Panna cotta met kastanjepuree, krokante hazelnoot erover met een druppeltje grappa. Een prachtig en onweerstaanbaar dessert!
Uitstekende taart met een met peer gevulde bodem onder een deken van chocolade met wat kaneel. Lekker fris. Zeker met een lepel vanilleijs
Betrekkelijk eenvoudig te maken klassiek recept. Melk, suiker en eieren. En een vanillestokje. Een lekker zoetje na een goede maaltijd.
Volgens recept van een van de eerste chocoladetaarten (tulband) met cacaopoeder. The Lady’s Receipt Book uit 1847. Dat was kort nadat Van Houten bedacht dat je met een hydraulische pers cacaomassa kon scheiden in poeder en cacaoboter. De smaak is er niet minder om.
Doe eens wat anders, maak pasta met chocolade. En serveer dat als een dessert. In essentie alle ingrediënten voor een taart, maar dan anders en zonder gist of bakpoeder.
Bownie gemaakt van heel goede chocolade en bonen i.p.v. bloem/meel. Bijzonder en uitmuntend van smaak.
Eens een andere en bovendien uiterst smakelijke tiramisù. Nu met rabarber en zwartebessenlikeur (crème de casis).
Makkelijk en bijzonder lekker gerechtje. Als dessert. De Spanjaarden eten deze vaak als ontbijt, bij de koffie of bij een kop warme chocomelk.
Perssinaasappels, suiker, gelatine, slagroom, eieren en een citroen. Meer heeft u niet nodig.