Meloenijs met geitenkaas en mango
Bolletje meloenijs op een plakje zachte geitenkaas met een carpaccio van mango en wat geroosterde amandelsnippers. Een geweldig dessert!
Bolletje meloenijs op een plakje zachte geitenkaas met een carpaccio van mango en wat geroosterde amandelsnippers. Een geweldig dessert!
Verrukkuluk pruimenijs met weinig toegevoegd suiker. Maar wel met room. Wij schonken er een druppeltje of twee zeer oude balsamico overheen. Een superdessert!
Een verrukkelijk dessert van in een soort van amandelvla gegratineerde aardbeien. Met wat munt en verveine en stukjes noot erover. Hmmmm.
Werkelijk verrukkelijk rabarberijs. Romig van smaak en dat terwijl er geen room, geen melk en geen ei aan te pas is gekomen. Heerlijk!
Een verrukkelijke Marokkaanse cake met yoghurt en honing en oranjebloesemwater. En dat bestrooid met gemalen kokos. Eenvoudig te maken.
Reuze lekkere taart met een lichtzoete vulling van griesmeel. Schmullstaart in het Luxemburgs, een smultaart in het Nederlands.
Een Hongaarse taart van een Zwisterse chef. In laagjes. Met abrikozenjam, gemalen walnoten en eroverheen een laag puike chocolade. Heerlijk! En dagenlang houdbaar.
Uitmuntend smakende cake van pompoen met kleine stukjes hele pure chocolade er in. Herfstsmaken!
Makkelijk te maken en uitstekend smakende klassieke rabarbertaart met roerdeeg.
Een trifle (Engels voor cake of koek met fruit en pudding of yoghurt) van rabarber met vaniliieyoghurt erop. Uiterst smakelijk voorjaarsgerecht.
Een bijzonder lekkere chocoladetaart zonder bloem of meel. Wel met gemalen amandelen en honing. Niet moeilijk om te maken.
Uitstekende taart op basis van kastanjepuree en pure chocolade. Massief, vol van smaak (mits goede chocola gekozen) en lekker fris met een bolletje sorbetijs erbij.