Bonenbrownies
Bownie gemaakt van heel goede chocolade en bonen i.p.v. bloem/meel. Bijzonder en uitmuntend van smaak.
Bownie gemaakt van heel goede chocolade en bonen i.p.v. bloem/meel. Bijzonder en uitmuntend van smaak.
Het heet rabarberjalouzie, maar het is dus een eenvoudig te maken en erg lekker rabarbergebak(je). En jaloezie heet het omdat er sneden in worden gemaakt, de stroken doen denken aan zonwering.
Dit is eens een andere en bovendien uiterst smakelijke tiramisù. Nu met rabarber en zwartebessenlikeur (crème de casis).
Makkelijk en bijzonder lekker gerechtje. Als dessert. De Spanjaarden eten deze vaak als ontbijt, bij de koffie of bij een kop warme chocomelk.
Perssinaasappels, suiker, gelatine, slagroom, eieren en een citroen. Meer heeft u niet nodig.
Het puddinkje is vrij zoet en daar hoort wat tegenover te staan. Bijvoorbeeld rode bessensaus of espressosiroop.
Warme meloenparten, zelfgemaakte gember siroop en fijngehakte munt.
Een standaard recept, waarvoor de Volkskrant eigenlijk niet de credits behoeft.
Klassiek dessert-recept, waarbij de verhouding eigeel-melk de uiteindelijke dikte van de crème bepaalt.
Een oud-Hollands dessert dat smaakt naar wentelteefjes, volgens Bram.