Rabarbertaart met kardemomgelei
Smakelijke taart met deeg van amandelmeel en een vulling van rabarber onder zoete gelei. Met kardemom.
Smakelijke taart met deeg van amandelmeel en een vulling van rabarber onder zoete gelei. Met kardemom.
Zonder twijfel de allerlekkerste brownies. Een eenvoudig recept met heel goede chocolade.
De "omgekeerde taart" met gekaramelliseerde appels en een top – oh, nee: bodem – van bladerdeeg.
Volgens mij is dit wat ze in Luxemburg stoffi noemen: dikker dan kwark, kaasachtig. In Nederland ook wel bekend als hangop.
Een ontzettend lekker nagerecht van een warm, vloeiend chocoladetaartje met flinterdunne champignons, taggiasche olijven en citroenroom
Heel origineel: plakjes butternut squash met een opgestijfd mengsel van kwark en speculaas.
Turkse cake op basis van yoghurt. Met citroen en een sinaasappelsiroop. Lekkerrrrrrr!
Deze dadelmousse is een eenvoudig maar o zo lekker Spaans dessert van verdikte vla met gepureerde dadels.
Noem het meloensoep. Of een koud soepje of smoothy van meloen, honing, witte wijn en ijs.
Zoete maar bijzondere taart van vermalen amandelen en pistachenoten. Met wat sinaasappel en kardemom. Lekker met een dessertwijn.
Eenvoudig nagerecht van sinaasappelsap, eigeel en wat suiker. Wel ruim van te voren maken, want na anderhalf uur in de oven moet het ook nog eens afkoelen.