Silezische Maanzaadtaart
Maanzaadtaarten zijn Oost-Europees. Deze is uit Silezië, Zuid-Polen. Bijzonder, de volgende dag (gekoeld) nog lekkerder. En met deze hoeveelheden goed voor veel taart-eters.
Maanzaadtaarten zijn Oost-Europees. Deze is uit Silezië, Zuid-Polen. Bijzonder, de volgende dag (gekoeld) nog lekkerder. En met deze hoeveelheden goed voor veel taart-eters.
Chocolade en citrus gaat goed samen. Dit is een lekkere frisse taart met beide.
Een bijzonder fraaie, smakelijke taart van bladerdeeg en soesjes met dikke vla (banketbakkersroom) gevuld. Lijkt meer werk dan het is.
Smakelijke taart met deeg van amandelmeel en een vulling van rabarber onder zoete gelei. Met kardemom.
De "omgekeerde taart" met gekaramelliseerde appels en een top – oh, nee: bodem – van bladerdeeg.
Een ontzettend lekker nagerecht van een warm, vloeiend chocoladetaartje met flinterdunne champignons, taggiasche olijven en citroenroom
Zoete maar bijzondere taart van vermalen amandelen en pistachenoten. Met wat sinaasappel en kardemom. Lekker met een dessertwijn.