Rabarberclafoutis
Betrekkelijk eenvoudig te maken en ontzettend lekkere variant op de klassieke clafoutis met kersen. Maar nu met rabarber.
Betrekkelijk eenvoudig te maken en ontzettend lekkere variant op de klassieke clafoutis met kersen. Maar nu met rabarber.
Verrukkelijke, niet machtige en betrekkelijk eenvoudig te maken taart van tamme kastanjes. Met een bolletje mango-ijs is het helemaal niet te versmaden.
Maanzaadtaarten zijn Oost-Europees. Deze is uit Silezië, Zuid-Polen. Bijzonder, de volgende dag (gekoeld) nog lekkerder. En met deze hoeveelheden goed voor veel taart-eters.
Chocolade en citrus gaat goed samen. Dit is een lekkere frisse taart met beide.
Een bijzonder fraaie, smakelijke taart van bladerdeeg en soesjes met dikke vla (banketbakkersroom) gevuld. Lijkt meer werk dan het is.
Smakelijke taart met deeg van amandelmeel en een vulling van rabarber onder zoete gelei. Met kardemom.
De "omgekeerde taart" met gekaramelliseerde appels en een top – oh, nee: bodem – van bladerdeeg.
Een ontzettend lekker nagerecht van een warm, vloeiend chocoladetaartje met flinterdunne champignons, taggiasche olijven en citroenroom
Zoete maar bijzondere taart van vermalen amandelen en pistachenoten. Met wat sinaasappel en kardemom. Lekker met een dessertwijn.
Smakelijke taart van rabarber met walnoten. Kennelijk uit het boek Leven op een landgoed, van Heerlijkheid Mariënwaerdt.
Een bijzondere taart van grof zeezout met pure chocolade en pecannoten.