Koolrabisalade met noten
Deze koolsalade met noten is lekker fris en eenvoudig te maken. Je kunt walnoten gebruiken en ook pistaches. Met wat fris zuur en pit heb je een smakelijk maal.
Deze koolsalade met noten is lekker fris en eenvoudig te maken. Je kunt walnoten gebruiken en ook pistaches. Met wat fris zuur en pit heb je een smakelijk maal.
Eenvoudige en heerlijk frisse salade van koolrabi, komkommer en aardappel. En nog wat…
Een snelle vegetarische salade van koolrabi en peultjes. En lupinebonen als u die heeft. Lekker met wat in bouillon gekookte bulgur. Of rijst.
Koolrabi's in plakken, door beslag halen en frituren. Zo simpel. Waarom alleen met appel als koolrabi er ook is? En subtiel zoet van smaak?
Fijn geraspte koolrabi met ui, majoraan (marjolein, oregano) en basilicum. Een bijgerecht voor gebraden wild of rundvlees.
Je hebt koolrabi genoeg. Je hebt slangenradijs (of gewone radijs) en een paprika. Deze leiden tot een kleurrijke en feestelijk uitziende salade.
Frisse salade van koolrabi en augurk. Helemaal niets mis mee op een warme zomeravond.
Juni, maar ook juli geeft o.a. koolrabi’s en worteltjes (peentjes). Dit is een smakelijke combinatie met hazelnoten, citroen en peterselie. Te eten als lauwwarme salade.
Rauw blijft koolrabi het lekkerst. Maar een keer warm? Dit recept met ham en rozemarijn (en een likje mosterd) smaakt uitstekend.
Een ietwat gekookte koolrabi in reepjes met een mayonaise-mosterd dressing en wat peterselie.
Met atjar tjampoer, sinaasappelsap en verse basilicum.
Frisse, stevige, smakelijke salade van koolrabi met een dressing van kerrie, gembersiroop en gefruite uitjes en dan natuurlijk geroosterde hazelnoten erdoor.