Salade koolrabi, peultjes en altramuces
Een snelle vegetarische salade van koolrabi en peultjes. En lupinebonen als u die heeft. Lekker met wat in bouillon gekookte bulgur. Of rijst.
Een snelle vegetarische salade van koolrabi en peultjes. En lupinebonen als u die heeft. Lekker met wat in bouillon gekookte bulgur. Of rijst.
Koolrabi's in plakken, door beslag halen en frituren. Zo simpel. Waarom alleen met appel als koolrabi er ook is? En subtiel zoet van smaak?
Fijn geraspte koolrabi met ui, majoraan (marjolein, oregano) en basilicum. Een bijgerecht voor gebraden wild of rundvlees.
Je hebt koolrabi genoeg. Je hebt slangenradijs (of gewone radijs) en een paprika. Deze leiden tot een kleurrijke en feestelijk uitziende salade.
Frisse salade van koolrabi en augurk. Helemaal niets mis mee op een warme zomeravond.
Juni geeft o.a. koolrabi's en worteltjes (peentjes). Dit is een smakelijke combinatie met hazelnoten, citroen en peterselie.
Rauw blijft koolrabi het lekkerst. Maar een keer warm? Dit recept met ham en rozemarijn (en een likje mosterd) smaakt uitstekend.
Een ietwat gekookte koolrabi in reepjes met een mayonaise-mosterd dressing en wat peterselie.
Met atjar tjampoer, sinaasappelsap en verse basilicum.
Frisse, stevige, smakelijke salade van koolrabi met een dressing van kerrie, gembersiroop en gefruite uitjes en dan natuurlijk geroosterde hazelnoten erdoor.
Rauwe koolrabi, rauwe biet. Dat zijn de twee hoofdingredienten voor deze uitstekende salade.