Gratin van pastinaak en champignons
Een pastinaakrecept waar ik zelf wel over te spreken ben. Maar smaken verschillen.
Een pastinaakrecept waar ik zelf wel over te spreken ben. Maar smaken verschillen.
Dit is dus geen Leidse hutsepot, maar een modernere variant. Met linzen. En lekker, joh!
De originele hutspot van voor de tijd van de aardappelen: pastinaak, wortel, witte bonen, ui. Spek en klapstuk. En als het kan nog varkenspootjes.
Eenvoudige soep van pastinaak met garam masala en evt wat sherry. Na vijf jaar eindelijk eens gemaakt.
Lekkere herfstsoep.
De zoetige appel in de soep met curry-smaak is een heerlijk contrast.
Is dit niet de basis komkommersla?
Uitstekend smakende komkommersalade met een zoetzure dressing met daarover Parmezaanse kaas en gepofte pompoenpitten.
Subliem koud gerechtje van tot tagilatelle gesneden komkommer en saus van tomaten.
Precies wat de naam zegt: penne (pasta) met rucola en tomaat. En wat basilicumblad erdoor en Parmezaanse kaas ervover. Eenvoudig, lekker, Italiaans.
Basic food. Lekker.
Een erg lekkere quiche met veel rucola. Goed om het overschot dat anders in bloei zal gaan, weg te werken.