Cappuccino van pompoen en saffraan
Subtiel en eenvoudig te maken soepje van pompoen en bij voorkeur butternut squash. En een schuimlaag van melk maakt het cappucino.
Groente is onze leidraad. We koken met wat op dat moment in de tuin is te oogsten. Zoals een moestuinier dat betaamt te doen. Links staat +groente. Klik er op en er ontrolt zich een lijst met groentenamen. Kies je groente en zie de recepten.
Subtiel en eenvoudig te maken soepje van pompoen en bij voorkeur butternut squash. En een schuimlaag van melk maakt het cappucino.
Niets goddelijker dan dit Theobroma cacao – pure chocola, het voedsel der goden – in combinatie met heerlijke rijpe, zoete aardbeien. Eenvoudig te maken, maar zóóó’lekker.
Een hartige taart.
Eigenlijk verrekte simpel en lekker. Dunne ringen prei in wat boter smoren met een scheutje kruidenazijn. Puur groente.
Snel en lekker. Koolvis of andere niet te sterk smakende vis op een stoof van prei, ui en tomaat. Beter dan een diepvriespizza en minstens net zo snel klaar.
Prei en aardappel als een taart in bladerdeeg. So typical Brittish. Al met al een uurtje, waarvan een dik half uur in de oven.
Mooi bruin, met komijnzaad gebakken aardperen en meegebakken fijne sjalot en tenslotte een vleug cayennepeper, maakt het een smakelijk gerecht.
Aspergetaartjes zijn simpel te maken en ogen indrukwekkend. Eigenlijk zijn het gewoon asperges en een beetje mosterd. Maar kan makkelijk ook als een iets grotere taart worden gemaakt.
Risotto van asperges, met Hollandse garnalen en oude kaas.
Gschwellti Topinambur mit Käsemayonnaise, op zijn Zwitserduits gezegd.