Schorseneren met ham-schotel
Schorseneren met ham is een ovenschotel van stukjes schorseneer in een hamsaus, onder een dek van geraspte kaas. Dat klinkt niet alleen lekker, het is ook lekker!
Schorseneren met ham is een ovenschotel van stukjes schorseneer in een hamsaus, onder een dek van geraspte kaas. Dat klinkt niet alleen lekker, het is ook lekker!
Een smakelijke ovenschotel van schorseneren, stukken tomaat en een ei-kaaslaagje eroverheen.
Dit schorsenerentaarje met zeevruchten (garnalen, mosselen)en zwarte olijven, is wel een zeer verrassende smakelijke combinatie.
Risotto zonder riso maar met boekweit. Erg lekker en een goede rijstvervanger. Met dun gesneden schorseneren.
Simpel. Anders en zeer smakelijk. Scorzonera is Italiaans. Pappardelle of tagliatelle ook. Dus de Italiaanse keuken met wintergroente.
Eenvoudige en lekkere salade van schorseneren, augurk, rode ui, kappertjes en wat bieslook en peterselie. Een half uurtje werk.
Een fraai en heel eenvoudig te maken gerechtje met schorseneren, ei en slagroom. Even in de oven en dan kan je er flan smikkelen.
Deze schorsenerensalade is een verrassend lekkere salade van schorseneren, aardappel, bieslook en ansjovis (of ansjovispasta). Je zou niet zo snel denken aan de combinatie schorseneren-ansjovis. Maar Smaakvrienden gaf het duwtje.
Product van de evolutie: schorseneerstaafjes geschikt over een taartbodem en ingebed in een mengsel met hazelnoten. Erg lekker.
Een prachtige combinatie van stukken gekookte schorseneren in een saus van gemalen hazelnoten. Erg lekker en het ziet er ook nog eens bijzonder uit.
Mooi en simpel gerecht met schorseneren, champignons, wat tomatenpuree en dragon. In een uurtje klaar, wat wil je nog meer?
Bijzonder smakelijke bereiding van schorseneren met pasta gekookt in rode wijn. Met noten, kaas, dragon en peterselie.