Borlottibonen met tomaat en peterselie
Kievitsbonen en borlottibonen. Het is hetzelfde. Maar het tweede klinkt lekkerder. Een heerlijk gerecht mits je goede tomaten, platte peterselie en natuurlijk verse bonen gebruikt.
Kievitsbonen en borlottibonen. Het is hetzelfde. Maar het tweede klinkt lekkerder. Een heerlijk gerecht mits je goede tomaten, platte peterselie en natuurlijk verse bonen gebruikt.
Pasta met een traditionele saus gebaseerd op spek, tomaten en wat rode peper. Voor ons een maal met een verhaal.
Makkelijke en lekkere salade van couscous of fijne bulgur met tomatenpuree, munt, peterselie, bosui en citroensap. Van Gulsen.
Hoe simpel en lekker kan een gerecht met snijbiet en tomaten wel niet zijn? Heel Spaans, maar ook gewoon heel internationaal. Vegetarisch en op wat rijst.
De pasta is strapizzi, driehoekige lapjes deeg. Een simpel en lekker origineel Italiaans gerecht met tuinbonen.
Een verrassend lekkere soep van Puy-lizen en tomaten, met een klodder saffraanyoghurt. Ook nog mooi om te zien.
Ossobuco is in een rijke saus met tomaten, ui, bleekselderij en wortel gestoofde kalfsschenkel. Wij hebben varkensschenkel gebruikt. Het was goddelijk van smaak.
Gezonde en voedzame zomerse vegetarische salade van kikkererwten, komkommer, tomaat en olijven.
Tonijn in een saus van o.a. tomaat, basilicum, zwarte olijven en kappertjes.
Peultjes in een saus van tomaat, basilicum en peterselie is Italiaans, dus lekker. Maar eigenlijk niet zo bijzonder.
Kijk, dit is iets anders. Heldere tomatensap. En helemaal niet moeilijk om te maken. Uit het kookboek van Angélique Schmeink.