Courgette-broodschotel
Snelle en o zo lekkere ovenschotel met tomaat, courgette en oud brood. En ei. En kaas.
Snelle en o zo lekkere ovenschotel met tomaat, courgette en oud brood. En ei. En kaas.
Tomatensoep van verse tomaten is erg makkelijk te maken. Aan de plant gerijpte tomaten geven de smakelijkste soep. En van oranje tomaten krijg je een oranje soep.
Linzenbrood is een dikke afgekoelde brei van linzen met o.a. wortel, bleekselderij, tomaat. Erg lekker als hapje erbij.
Een half uurtje heeft u nodig om deze quiche te maken. Smaakt uitstekend. Verse spinazie met wat tomaat (en zongedroogde tomaat), ui en knoflook. En een laagje Parmezaanse kaas.
Goddelijk! Een heerlijk hapje vooraf aan een goed maal, of bij een glas wijn. Omgekeerd gebakken taartje van tomaat en basilicum.
In acht stappen en vijf foto's laten we u zien hoe makkelijk het is om een tomaat te ontvellen.
Kievitsbonen en borlottibonen. Het is hetzelfde. Maar het tweede klinkt lekkerder. Een heerlijk gerecht mits je goede tomaten, platte peterselie en natuurlijk verse bonen gebruikt.
Pasta met een traditionele saus gebaseerd op spek, tomaten en wat rode peper. Voor ons een maal met een verhaal.
Makkelijke en lekkere salade van couscous of fijne bulgur met tomatenpuree, munt, peterselie, bosui en citroensap. Van Gulsen.
Hoe simpel en lekker kan een gerecht wel niet zijn? Snijbiet met tomaten. Heel Spaans, maar ook gewoon heel internationaal. Vegetarisch en op wat rijst.
De pasta is strapizzi, driehoekige lapjes deeg. Een simpel en lekker origineel Italiaans gerecht met tuinbonen.
Een verrassend lekkere soep van Puy-lizen en tomaten, met een klodder saffraanyoghurt. Ook nog mooi om te zien.