Asperges met polenta
Eens wat anders, de o zo Nederlandse witte asperges op o zo Italiaanse polenta. En lekker dat dat is!
Eens wat anders, de o zo Nederlandse witte asperges op o zo Italiaanse polenta. En lekker dat dat is!
Een curry van kikkererwten en spinazie of ander bladgroen. Met hardgekookt ei. Is dat vegetarisch of niet?
Een verrukkelijke risotto met stukjes asperge en citroensap en -rasp. Om je vingers bij af te likken.
Wafels zijn altijd leuk. En in plaats van zoet, hartig. Nu met (wilde) groenten en kaas. Lekkerrrrr!
Zeer smakelijk en ook nog eens heel gezond gerecht met brandnetelblad en de bloemblaadjes van de gele paardenbloembloemen. Okay, met wat kurkuma om de rijst mooi geel te maken. Ook gezond.
Grote shiitakes zijn, qua structuur, net vlees. Wij telen ze zelf en laten ze uitgroeien tot wel 10cm diameter. En dan maken we dit smakelijke gerecht.
Rode kool op een heel andere manier. Met een ei en grof gemalen boekweit worden er heerlijk kruidige hamburgers gemaakt.
Smakelijk en vrolijk gerecht zo rond het begin van de lente. Met overwinterde pompoen en yacon maakten we deze frisse risotto
Een verrukkelijk en snel te maken gerecht met heel veel shiitakes. Soms moet je wel, als je ze zelf op stam kweekt.
Pannenkoeken van kikkererwtenmeel is bijzonder makkelijk te maken. Ze hebben een hartige eigen smaak – beetje notig. Leuk om te vullen met groenten, of gewoon de groenten erop te leggen.
Snelle, makkelijke pasta met gemengde paddenstoelen, waarvan de helft toch wel Parijse champignons – voorheen bekend als grotchampignons. Smaakt uitstekend.
Een verrukkelijke hap voor bijvoorbeeld een feestje. Koud smaakt het naar niets, maar eens warm uit de oven is het smullen!