Gateau au chocolat
Death by chocolate. De lekkerste chocoladetaart die er is. Een beetje klef nog van binnen…… hmmmmm. Met hele pure chocolade. Begin maar met de 82% van Kuná. Te verkrijgen bij ClearChox.
Death by chocolate. De lekkerste chocoladetaart die er is. Een beetje klef nog van binnen…… hmmmmm. Met hele pure chocolade. Begin maar met de 82% van Kuná. Te verkrijgen bij ClearChox.
Deze koude sperziebonensalade lijkt erg op Fagiolini in umido. Maar met de circassische saus erdoor is dit echt een bijzonder gerecht.
Een stevige herfstsoep met tamme kastanjes, chorizo (optioneel, kan ook vegetarisch) en een pepertje. Wat wil een mens nog meer als het buiten regent en de wind om het huis giert?
Een dikke saus op basis van walnoten. Voor de pasta of door een salade.Een dikke saus op basis van walnoten. Voor door de pasta of voor het binden van een salade met stevige groenten.
Een boers, stevig Zuiditaliaans gerecht. Pasta, tuinbonen, wat kaas en knof en klaar.
Een betrekkelijk eenvoudig en snel te maken maal van tuinbonen, blokjes aardappel en kruiden
Salade van tuinbonen met aardappels, yoghurt, aardappel, dille en salie. Lekker genieten, koud op zomers hete dagen!
Salade van snijbonen met tomaat, sambal en ketjap. En nog een paar dingen. Serveren op een bedje van stevige sla. Koud verrukkelijk
Spinaziesoep maar dan met snijbiet.
Makkelijk en bijzonder recept als u daags ervoor het groen van de snijbiet hebt gebruikt. Kan met alle stengels, maar met die brede, zilverstelen, is natuurlijk het mooist. Wat Parmezaanse kaas en klaar.
Soep op basis van sla die je met worst, kaas en wat extra aardappel ook kunt omtoveren in een maaltijdsoep.
Een uitstekende, subtiele soep die heel goed uitwisselbaar is met aspergesoep. Recept uit een boek uit 1931.